PERKELE! : TUNNEOSAAMISEN OPPIKIRJA ESIMIEHILLE
27,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
176 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
Yksi on rasittava itsekeskeinen ääliö, toinen ujo ja hiljainen, kolmas uupunut, mutta tulosta on tehtävä vaikka hampaat irvessä: tässäkö tunnetaitojen lyhyt oppimäärä suomalaisilla työpaikoilla?

Järkikin sen sanoo, että tunnetaidot ovat osa inhimillistä vuorovaikutusta ja jokapäiväistä työelämää. Mutta onko tunneosaaminen myötäsyntyinen lahja, henkilökemiaa vai taito, jota voi kehittää tietoisesti kuten kielitaitoaan tai toimialan tuntemustaan? Teos kertoo, miten tunneälyosaamista voi menestyksekkäästi käyttää esimiestyössä. Kyse ei ole kiihkomielisestä tunteilusta tai persoonallisuuden piirteestä, vaan tunneinformaatioon liittyvistä kyvyistä ja taidoista, joita voi ja tulee harjoittaa. Tunnetaidoista on elämänlaadullista iloa työntekijöille ja selvää taloudellista hyötyä yritykselle.

Teos pohjautuu syksyllä ilmestyvään tunneälyä ja esimiestyötä koskevaan tutkimukseen, jossa selvitettiin suomalaisten esimiesten tunneälyosaamista. Teos esittelee kykypohjaisen tunneälyteorian ja tarjoaa keinoja, joilla lukija voi kehittää tunneosaamistaan. Tunneosaamisen arkea valottaa poikkeuksellinen haastattelumateriaali, jossa suomalaiset esimiehet kertovat kokemuksiaan tunneosaamisen tarpeellisuudesta.

Mikael Saarinen on psykologi ja tunnetutkija, joka väittelee syksyllä psykologian tohtoriksi työelämän tunneosaamista tarkastelevalla väitöskirjalla. Saarinen on julkaissut aiemmin mm. teokset Tunne älysi, älyä tuntevasi sekä Tunneäly - Kohti kokonaista elämään. Syksyllä 2006 häneltä ilmestyy myös teos Leffaterapiaa - Tunneälyä ja itsetuntemusta kotisohvalta. Pauli Aalto-Setälä on Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja, jolla on monipuolinen työkokemus mediamaailman eri tehtävistä. Aalto-Setälä on julkaissut aiemmin teoksen Merkitystalous.

PERKELE! : TUNNEOSAAMISEN OPPIKIRJA ESIMIEHILLEzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste