Souvi
23,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
433 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2004, 01.06.2004 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Vaellusromaani automiehistä sodassa – Eemelin ja letukan sotatielle osuu monenmoisia tyyppejä ja porukoita, maakuntia ja maisemia, jopa itse Mannerheim.


Takakansi

”Oli suuri tapaus tulla kotiin sodasta. Olin pitänyt historiallisista romaaneista ja lukenut kuvauksia sodasta ja ihmisistä niissä oloissa mutta ei ollut tullut mieleeni, että itse joutuisin kokemaan sellaista.”

Souvi on vaellusromaani automiehistä sodassa, ennen muuta Eemelistä ja letukasta. Lisäksi se on Eemelin kertomus kotona odottavista Annasta ja Timosta, pienestä pojasta, jolle isä jää auttamatta vieraaksi.

Eemelin sotatielle osuu tyyppejä ja porukoita, vankeja, maakuntia ja maisemia. Kirjassa ovat keskeisiä ihmiset, eivät sotaliikkeet, taistelut ja hengenlähtö.


Ennakkotieto

Automiehen sodat

"Oli suuri tapaus tulla kotiin sodasta. Olin pitänyt historiallisista romaaneista ja lukenut kuvauksia sodista ja ihmisistä niissä oloissa, mutta ei ollut tullut mieleeni, että itse joutuisin kokemaan sellaista."

Souvi on vaellusromaani automiehistä sodassa, ennen muuta Eemelistä ja letukasta. Lisäksi se on Eemelin kertoma koskettava kuvaus kotona odottavista Annasta ja Timosta, pienestä pojasta, jolle isä jää auttamatta vieraaksi.

Eemelin sotatielle osuu monenmoisia tyyppejä ja porukoita, vankeja, maakuntia ja maisemia, Mannerheimkin. Kirjassa ovat keskeisiä ihmiset, eivät sotaliikkeet, taistelut ja hengenlähtö.

Sakari Kännö on aikaisemmin kirjoittanut romaanit Mosku (1992) ja Olkajoki (1998), joista edellinen tunnetaan myös Tapio Suomisen ohjaamana elokuvana.
Souvizoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste