SULJE VALIKKO

avaa valikko

Hyvää ja halpaa
20,90 €
Kustannusosakeyhtiö Otava
Sivumäärä: 128 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2017 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Säästä rahaa ja voi hyvin – helppoa, maukasta ja terveellistä ruokaa alkaen 0,20 euroa per annos!

Houkutteleva keittokirja jakaantuu annoshintojen mukaan erilaisiin osioihin. Kaikissa hintaryhmissä on kasvis-, kala- ja lihavaihtoehtoja sekä jälkiruokia. Myös erityisruokavaliot, kotimaisuus ja ruokasesongit on huomioitu. Tähteet käytetään hyödyksi kirjan ketjumaisilla resepteillä: eilisen perunamuusi tai aamulla yli jäänyt puuro ovat mainioita aineksia illan herkuiksi. Suunnittelua tukevat käytännöllinen budjettityökalu sekä lukuisat vinkit arjen säästöihin. Rempseä kirja kannustaa ruoanlaittoon myös niitä, joilla ei ole varsinaista paloa kokkailuun tai terveelliseen ravitsemukseen.

Ulkomailla vuosia asunut Sari Rito (s. 1983) on nykyisin kahden lapsen äiti ja hyvinvointiyrittäjä, joka pyörittää Funky Fit Oy -valmennusyritystä. Entinen jääkiekkoilija, nykyinen hyvinvointialan yrittäjä Essi Määttä (s. 1988) asuu miehensä kanssa maalla ja nauttii luonnon tarjoamista herkuista.

Hyvää ja halpaazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste