KERRALLA VALMISTA

Kerralla valmista
Tekijä: David Allen
Kustantaja: Bazar (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   14,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
300 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789525637984

EUR
14,40

Tuote ei tilattavissa.
Kerralla valmistazoom

14.40€ (Alv 10%) 13.09€ (Alv 0%)


Kerralla valmista mullistaa työ- ja ajattelutavat. Tunnettu amerikkalainen kouluttaja ja yrityskonsultti David Allen on kehittänyt tavan työskennellä ilman stressiä. Allenin mukaan on osattava rentoutua ollakseen tuottelias. Loistavia tuloksia voi saavuttaa vain, jos mieli on kirkas ja ajatukset järjestyksessä.

Kerralla valmista opettaa, miten tulla toimeen valtavan työmäärän kanssa niin, että saa kaiken tehtyä rauhassa ja ajallaan. Suureenkin työmäärään voi sopeutua, jos toimii rennosti ja järkevästi - ja delegoi! Kirjassa annetaan periaatteellisia ohjeita ja yksityiskohtaisia vinkkejä projektien suunnitteluun, toteutukseen ja loppuun viemiseen. Selkeissä ohjeissa kerrotaan esimerkiksi, miten sähköpostin saapuneet-viestilaatikko käsitellään tehokkaasti ja miten sen saa pysymään tyhjänä.
Asiasanat: työn-organisointi tehokkuus stressi työ stressinhallinta ajankäyttö työtavat suunnittelu
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Liikenne > Liiketalouden hallinto > Työntutkimukset. Työanalyysi. Työn suunnittelu


EUR
14,40
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste