KASVIANATOMIA

Kasvianatomia
Tekijä: Eija Terävä; Eira Kanervo
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   70,10
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
205 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789513752965

EUR
70,10

Tuote ei tilattavissa.
Kasvianatomiazoom

70.10€ (Alv 10%) 63.73€ (Alv 0%)


Kasvianatomiassa syvennytään erilaisten kasvien rakenteeseen. Kirja noudattaa perinteistä kasvianatomian asioiden käsittelyjärjestystä. Ensin käydään läpi kasvisolun rakenne sekä solukot ja sen jälkeen edetään siemenkasvien kasvullisiin rakenteisiin: varteen, lehteen, kukkaan ja hedelmään.

Kasvianatomiassa on kiinnitetty erityistä huomiota kieleen ja terminologiaan. Termit on valittu harkiten ja niiden käyttö on johdonmukaista. Kirjassa on laaja sanasto, joka sisältää määritelmän lisäksi termin englanninkielisen vastineen. Kirjaa voi käyttää myös kasvianatomian sanakirjana. Kirjassa esitellään perustekstin lisäksi sovelluksia arkipäivän elämästä sekä koosteita uusimmista kasvibiologisista tutkimuksista. Nämä lisätekstit on selkeästi erotettu perustekstistä.

Kasvianatomia on suunnattu korkea-asteen ammatilliseen koulutukseen. Se soveltuu myös toiselle asteelle syventäviin opintoihin ja käsikirjaksi sekä ammattilaisille että yleissivistävän koulun opettajille.


Asiasanat: kasvianatomia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Kasvitiede > Kasvianatomia. Kasvifysiologia. Kasvimorfologia


EUR
70,10
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste