SULJE VALIKKO

avaa valikko

Hetken tyrannia
15,70 €
WSOY
Sivumäärä: 240 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2003 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Esittelyteksti

Hetken tyrannia on ajatuksia herättävä teos, jonka vaatimuksena on, että hitaan ajan pitäisi olla tietoyhteiskunnan jokaisen toivelistan kärjessä.


Arvosteluotteita

”... viihdyttävä ja tärkeä kirja, sekä lisäksi aidosti populaaritieteellinen sanan positiivisimmassa merkityksessä – helppolukuinen, opettavainen ja ajatuksia herättävä.”
Svenska Dagbladet


Takakansi

Tämän hämmästyttävän ja omaperäisen kirjan vaatimuksena on, että hitaan ajan pitäisi olla tietoyhteiskunnan jokaisen toivelistan kärjessä. Siinä on asia, jota voivat yhdessä ajaa niin pienten lasten vanhemmat, lukemisen ystävät, eläkeläiset kuin poliitikotkin. Meidän on ryhdyttävä taistelemaan luoksepääsemättömyyden puolesta, oikeudesta ajatella pitempiä kuin viiden senttimetrin mittaisia ajatuksia.

Jännittäviä lähestymistapoja, ajatuksia herättäviä esimerkkejä, huimaavia perspektiivejä – eikä vähiten omaperäisiä ratkaisumalleja apunaan käyttäen Hetken tyrannia onnistuu tekemään täsmällisen diagnoosin siitä kiihkeätempoisesta ajasta, jonka keskellä me elämme. Kukapa olisi uskonut, että kaikki aikaa säästävä teknologia – faksilaitteesta sähköpostiin ja matkapuhelimiin – johtaisi siihen, että ihmisillä on aikaa vähemmän kuin koskaan ennen?

Thomas Hylland Eriksen työskentelee sosiaaliantropologian professorina Oslon yliopiston teknologia-, innovaatio- ja kulttuurikeskuksessa. Hän toimi Samtiden-aikakauslehden toimittajana vuodesta 1993 vuoteen 2001 ja on julkaissut useita teoksia, joista osa on mm. päätynyt Helsingin yliopiston kurssivaatimuksiin. Vuonna 2000 yliopisto palkitsi hänet tutkimustulosten välittämisestä laajalle lukijakunnalle.
Hetken tyranniazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste