SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Hans egen diva / En del av mitt hjärta
11,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
320 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
0
Julkaisuvuosi:
2014, 01.09.2014 (lisätietoa)
Hans egen diva
Den inåtvände läkaren Jacob Wolff har för längesedan stängt av allt som har med känslor att göra. Men så dansar den vackra hollywoodstjärnan Ariel Dane in på hans scen med ett önskemål att han ska agera hennes älskare. Efter många om och men accepterar han, vilket visar sig vara ett ödesdigert beslut. Den sexiga och glödheta kvinnan får honom att brinna, och åtrån växer i takt med att han lär känna henne. Plötsligt befinner sig Jacob i en hopplös situation han törstar efter en kvinna han aldrig kan fåEn del av mitt hjärta
Affärsmannen Wyatt Jacobs har inte mycket till övers för rika och bortskämda kvinnor. Och precis en sådan möts han av när han träder in på sin nyinköpta hästfarm. Genast ber han Hannah Sutherland, dotter till farmens förra ägare, att lämna egendomen. Men hon tänker till varje pris stanna på gården hon älskar, om det så innebär att tillbringa en natt med den nye ägaren.

Wyatt blir chockad när han inser hur djupt Hannah påverkar honom. Hon kanske inte alls är den kvinna han först trodde? Frågan är om han kan reparera sitt misstag och få henne att stanna för gott?

Hans egen diva / En del av mitt hjärta
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789164096111
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ