RAVINTOA SYDÄMELLE

Ravintoa sydämelle
Tekijä: Juhana Harju
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,00

Katso myös

LAIHDU! helposti, hiilihydraattitietoisesti, hyväntuulisesti
Tekijä: Tavi Varpu
Kustantaja: my.book (2009)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   16,50
Hyvä paha lisäaine
Tekijä: Bill Statham
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo (2011)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   16,60
Ravitsemustiede
Tekijä: Aro Antti (toimittaja); Mutanen Marja (toimittaja); Uusitupa Matti (toimittaja)
Kustantaja: Kustannus oy Duodecim (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   81,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
239 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
ISBN:
9789510323885

EUR
28,00

Tuote ei tilattavissa.
Ravintoa sydämellezoom

28.00€ (Alv 10%) 25.45€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Kuinka sydämen ja verisuonten kunnosta huolehditaan ravinnon avulla? Tutkittua tietoa ja käytännöllisiä ohjeita sydämelle terveellisen ruokavalion suunnitteluun.


Takakansi

Alenna kolesteroliasi – Alenna verenpainettasi – Torju metabolinen oireyhtymä

”Juhana Harju on tehnyt hyvän työn kootessaan monipuolisesti tutkittua tietoa eri ravintotekijöiden ja sydän- ja verisuonitautien välisestä yhteydestä: keskeiset veren kolesterolia ja verenpainetta koskevat asiat on tuotu vahvasti esille. Mutta samalla käsitellään myös useita vähemmän esillä olleita asioita, jotka kuitenkin voivat kiinnostaa monia kansalaisia.”
Pekka Puska, professori, Suomen Sydänliiton puheenjohtaja

Kuulut ehkä niihin neljään viidestä suomalaisesta, joiden kolesteroli on suosituksia korkeammalla. Tai ehkä verenpaineesi on kohonnut, kuten puolellatoista miljoonalla muullakin suomalaisella.

Tähän kirjaan on koottu tehokkaimmat, uusimpaan tutkimustietoon perustuvat keinot kolesterolin ja verenpaineen alentamiseksi. Samalla saat tietoa muistakin ruokavalion tekijöistä, joilla voit alentaa sydäntautiriskiäsi.

Kirjassa kerrotaan myös käytännönläheisesti, mitä voi tehdä Suomessakin yleistyvälle ylipainolle ja metaboliselle oireyhtymälle. Kirjan suosittelema Välimeren ruokavalio on yleisesti ottaen kaikille ihmisille sopiva, terveellinen ruokavalio.


Ennakkotieto

Ehkäise sydäntautiriskiäsi terveellisellä ravinnolla

Suomalaiset ymmärtävät ruokavalion merkityksen terveydelleen, mutta kaipaavat usein tarkempia neuvoja omaan tilanteeseensa. Kuinka voin kohottaa "hyvän" HDL-kolesterolin ja alentaa "pahan" LDL-kolesterolin tasoa? Miten voin vaikuttaa verenpaineeseen luonnollisin keinoin? Entä miten voin torjua aikuisiän diabeteksen?

Ravintoneuvoja Juhana Harjun vakuuttava teos auttaa lukijaa huolehtimaan sydämen ja verisuonten kunnosta terveellisen ravinnon avulla. Se kannattaa, sillä ruokavaliolla ja elintapojen muutoksilla voidaan tutkimusten mukaan ehkäistä peräti 80 prosenttia ennenaikaisista sydän- ja verisuonisairauksista.

Ravintoa sydämelle tarjoaa lukijalle käytännölliset ohjeet sydänruokavalion suunnitteluun. Parasta on, että ruokavalio on yleisestikin kaikille sopiva. Terveyttä ja pitkää ikää!

"Juhana Harju on tehnyt hyvän työn kootessaan monipuolisesti tutkittua tietoa eri ravintotekijöiden ja sydän- ja verisuonitautien välisestä yhteydestä" – Professori Pekka Puska esipuheessa.

Asiasanat: ravitsemus ruokavaliot antioksidantit ravintoaineet ravintoainevalmisteet kolesteroli verenpaine sydän--ja-verisuonitaudit aivohalvaus insuliiniresistenssi metabolinen-oireyhtymä ennaltaehkäisy
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Lääketiede. Terveydenhoito > Henkilökohtainen terveydenhoito > Ravinto-oppi. Ruokavaliot


EUR
28,00
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste