Ravintoa sydämelle
22,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
239 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Kuinka sydämen ja verisuonten kunnosta huolehditaan ravinnon avulla? Tutkittua tietoa ja käytännöllisiä ohjeita sydämelle terveellisen ruokavalion suunnitteluun.


Takakansi

Alenna kolesteroliasi – Alenna verenpainettasi – Torju metabolinen oireyhtymä

”Juhana Harju on tehnyt hyvän työn kootessaan monipuolisesti tutkittua tietoa eri ravintotekijöiden ja sydän- ja verisuonitautien välisestä yhteydestä: keskeiset veren kolesterolia ja verenpainetta koskevat asiat on tuotu vahvasti esille. Mutta samalla käsitellään myös useita vähemmän esillä olleita asioita, jotka kuitenkin voivat kiinnostaa monia kansalaisia.”
Pekka Puska, professori, Suomen Sydänliiton puheenjohtaja

Kuulut ehkä niihin neljään viidestä suomalaisesta, joiden kolesteroli on suosituksia korkeammalla. Tai ehkä verenpaineesi on kohonnut, kuten puolellatoista miljoonalla muullakin suomalaisella.

Tähän kirjaan on koottu tehokkaimmat, uusimpaan tutkimustietoon perustuvat keinot kolesterolin ja verenpaineen alentamiseksi. Samalla saat tietoa muistakin ruokavalion tekijöistä, joilla voit alentaa sydäntautiriskiäsi.

Kirjassa kerrotaan myös käytännönläheisesti, mitä voi tehdä Suomessakin yleistyvälle ylipainolle ja metaboliselle oireyhtymälle. Kirjan suosittelema Välimeren ruokavalio on yleisesti ottaen kaikille ihmisille sopiva, terveellinen ruokavalio.


Ennakkotieto

Ehkäise sydäntautiriskiäsi terveellisellä ravinnolla

Suomalaiset ymmärtävät ruokavalion merkityksen terveydelleen, mutta kaipaavat usein tarkempia neuvoja omaan tilanteeseensa. Kuinka voin kohottaa "hyvän" HDL-kolesterolin ja alentaa "pahan" LDL-kolesterolin tasoa? Miten voin vaikuttaa verenpaineeseen luonnollisin keinoin? Entä miten voin torjua aikuisiän diabeteksen?

Ravintoneuvoja Juhana Harjun vakuuttava teos auttaa lukijaa huolehtimaan sydämen ja verisuonten kunnosta terveellisen ravinnon avulla. Se kannattaa, sillä ruokavaliolla ja elintapojen muutoksilla voidaan tutkimusten mukaan ehkäistä peräti 80 prosenttia ennenaikaisista sydän- ja verisuonisairauksista.

Ravintoa sydämelle tarjoaa lukijalle käytännölliset ohjeet sydänruokavalion suunnitteluun. Parasta on, että ruokavalio on yleisestikin kaikille sopiva. Terveyttä ja pitkää ikää!

"Juhana Harju on tehnyt hyvän työn kootessaan monipuolisesti tutkittua tietoa eri ravintotekijöiden ja sydän- ja verisuonitautien välisestä yhteydestä" – Professori Pekka Puska esipuheessa.
Ravintoa sydämellezoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste