SULJE VALIKKO

avaa valikko

RAKKAUS - Mitä tapahtuu huomenna?
21,10 €
Ellun Kanat - Ajatushautomo
Sivumäärä: 143 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Rakkaus on ihmisen vaikein, mutta kaunein tapa kommunikoida. Tässä kokoelmassa tunnetut kirjoittajat eri aloilta sukeltavat rakkauteen silläkin uhalla, että siitä on sanottu jo niin paljon.

Tämä kirja pöyhii rakkauden tulevaisuutta, avaa henkilökohtaisia muistoja, katselee lempeästi myös keski-ikäistä rakkautta. Rakkautta ei rajoiteta vain ihmissuhteisiin. Rakkaus voi olla myös pieniä ohimeneviä hetkiä tai aistinautintoja. Jokainen mukaan pyydetty kirjoittaja on saanut vapaat kädet tulkita tätä haastavaa aihetta.

Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle -kirjassa on mukana kolmisenkymmentä tekijää, mm. Antti Holma, Riku Korhonen, Hannu Mäkelä, Anja Snellman, Anna Kontula, Jaana Rinne, Katja Kallio, M.A. Numminen, Tuomas Enbuske, Kirsi Piha, Pekka Haavisto ja Hilkka Olkinuora. Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle kuuluu viestintätoimisto Ellun Kanojen ajatushautomon väitekirjasarjaan.

RAKKAUS - Mitä tapahtuu huomenna?zoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste