SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Petos lautasella
25,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
309 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
4. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Onko jäätelö fuskuherkkua? Minkä ikäistä on tuore leipä? Kaipaako liha lisäväriä? Tämä kirja paljastaa, mitä kaikkea meille syötetään tietämättämme.


Ennakkotieto

Onko jäätelö fuskuherkkua? Minkä ikäistä on tuore leipä? Kaipaako liha lisäväriä?

Ruotsalaistoimittaja Mats-Eric Nilsson selvitti, miten elintarviketeollisuus toimii, miksi ruoissa ja juomissa on outojakin lisäaineita ja mikä on satojen E-numeroitujen aineiden alkuperä ja tehtävä. Hänen kirjansa paljastaa mitä kaikkea meille syötetään tietämättämme.

Yhdeksän kymmenestä lisäaineesta muuttaa ruoan väriä, koostumusta tai ulkonäköä. Teollisessa leivässä voi olla jopa 16:ta kemikaalia. Viranomaisille näyttää olevan pääasia, ettei ruoka ole suoranaisesti vaarallista terveydelle. Teollistuneissa maissa keskivertokuluttaja syö vuosittain 6–7 kiloa lisäaineita.

Ruoka on kuitenkin elämän suurimpia nautintoja, siksi Nilsson nostaa esille myös hyviä vaihtoehtoja, joilla voimme välttää ylenpalttista E-aineiden syöntiä ja jopa ruokaväärennöksiä. Kirjan osto-oppaassa on 64 ruoka-aineen tiedot, taulukko 66 tuoretuotteen sesongeista, kymmenien Suomen luomu- ja lähiruoan tuottajien tiedot sekä luettelo ja selvitys jokaisesta EU:n hyväksymästä 316 E-numeroidusta lisäaineesta.Petos lautasellazoom

Nämä saattavat kiinnostaa sinua!

Kuinka elää kuolematta : löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista
Kuinka elää kuolematta : löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista
Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
22,90 €
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ