LAPSI JA KRIISI

Lapsi ja kriisi
Tekijä: Soili Poijula
Kustantaja: Kirjapaja (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   4,00

Katso myös

Vuorovaikutus - kehitys, riskit ja tukeminen kuntoutuksen keinoin
Tekijä: Kaisa Launonen
Kustantaja: Kehitysvammaliitto ry. (2007)
Saatavuus: Noin 12-15 arkipäivää
EUR   35,80
Lapsi ja kriisi : selviytymisen tukeminen
Tekijä: Soili Poijula
Kustantaja: Kirjapaja (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   23,80
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
299 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789516074514

EUR
4,00

Tuote ei tilattavissa.
Lapsi ja kriisizoom

4.00€ (Alv 10%) 3.64€ (Alv 0%)


Lapsen elämänhalu ja toivo vahvistuvat lämpimässä arjen vuorovaikutuksessa läheisten aikuisten kanssa.

Elämän muutos- ja menetystilanteet vaikuttavat meihin iästä riippumatta, mutta pienimpiä ne satuttavat usein eniten. Äkillinen ja järkyttävä tapahtuma murskaa arjen ja horjuttaa elämän perusteita tuskallisella tavalla. Lasten ja nuorten selviytymisvoimavarat ovat rajallisemmat kuin aikuisten, eikä pelkkä ajan kuluminen tervehdytä traumatisoitunutta lasta. Selvitäkseen lapsi tarvitsee aikuisia, joiden kanssa hän voi turvallisesti käsitellä vaikeaa tapahtumaa.

Lapsi ja kriisi on ensimmäinen suomalainen teos lapsen auttamisesta kriisitilanteessa. Teos avaa traumapsykologian kysymyksiä lapsen kehitysvaiheesta ja tarpeista käsin ja kertoo traumatisoivan tapahtuman vaikutuksista lapsen mieleen ja kehoon. Tarkastelun keskiössä ovat lasta suojaavat ja hänen selviytymistään tukevat tekijät. Vaikeita tapahtumia lähestytään kirjassa myös niiden lapsessa herättämien kysymysten ja tilannekohtaisten tarpeiden kautta. Mukana on runsaasti käytännöllisiä keinoja ja toimintaohjeita, joiden avulla vanhemmat, päivähoidon ja koulun henkilöstö sekä kriisityön ammattilaiset voivat käsitellä tapahtunutta lapsen tai lapsiryhmän kanssa tai joita he voivat opettaa lapsille selviytymisen tueksi.

Apu tapahtuneen ymmärtämiseksi ja uusien selviytymiskeinojen oppiminen varustavat lasta selviytymiseen ja suojaavat häntä pitkäkestoisilta, elämää rajoittavilta traumaattisilta vaikutuksilta.

Soili Poijula on psykologi ja psykoterapeutti, joka on erikoistunut trauma- ja kriisipsykologiaan. Hänellä on pitkä kokemus kriisissä olevien lasten hoidosta ja maassamme ainutlaatuinen asiantuntemus kriisityön menetelmien kehittämisestä ja tutkimuksesta.


Asiasanat: lapset kriisit traumat selviytyminen henkinen-tuki stressi suru kuolema ahdistus tunteet pelot hoito kriisiterapia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Psykologia > Kehityspsykologia > Lapsuuden ja nuoruuden psykologia


EUR
4,00
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste