ZUMBA WORLD PARTY (WII)

Zumba World Party (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   41,50

Katso myös

Zumba Kids (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   33,70
Zumba Fitness 2 Nordic (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,70
Zumba Core (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   9,40
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2013, 22.11.2013
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
8023171033495

EUR
41,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Zumba World Party (WII)zoom

41.50€ (Alv 24%) 33.47€ (Alv 0%)


Kansainvälisesti tunnettu liikunta- ja kuntoilumuoto Zumba laajentaa kotona harjoittelun ja pelaamisen mahdollisuuksia entistä isommalle alueelle. Ensimmäistä kertaa Zumba vie pelaajansa todelliselle kulttuurireissulle Zumba Fitness World Party -pelissä. Pelin Zumba-ohjaajat tarjoavat opastusta useiden kulttuurien tanssiliikkeissä ja -tavoissa, tuoden mukanaan monipuolisen valikoiman erilaisia tanssiharjoitteita.

Mukana on yli 40 tanssittavaa musiikkikappaletta, joihin voidaan sovittaa useita erilaisia tanssityylejä ja monipuolisia tanssiliikkeitä. Pelissä etenemällä peli myös kertoo lisää eri tanssipaikkojen taustoista. Näin kokonaisuudessa yhdistyy sekä hauskanpito, liikunta että tietämys aivan uudenlaisella tavalla!

Zumba Fitness World Party kattaa peräti reilut kolmekymmentä erilaista tanssityyliä, joita ovat muiden muassa Salsa, Hip-Hop, Tahitian, Calypso, Bollywood, Cumbia, Reggaeton ja Irish Step, sekä täysin uudet tulokkaat kuten Plena, Blues, Capoeira ja Girly Funk. Näiden ohella peli kattaa reilun määrän ajankohtaisia artisteja Lady Gagasta Pitbulliin ja Daddy Yankeehen!

Zumba Fitness World Partyssa on myös moninpelitilat, jotka tekevät pelaamisesta entistä hauskempaa! Wii- ja Wii U -versioissa peräti neljän pelaajan moninpeli.

Erilaisia pelivalmentajia mukana on peräti neljätoista, jotka kaikki jakavat oppia tanssiliikkeissä ja rytmin avulla liikkumisessa. Lisäksi pelin edistymisseurannan avulla voidaan arvioida poltettuja kaloreita, saavutettuja tavoitteita ja tanssitekniikan kehittymistä.

Wii- ja Wii U -versioissa mukana tulee ainutlaatuinen Zumba Fitness -vyö, johon Wii Remote -ohjain voidaan kiinnittää. Tämän ansiosta tehdyt liikkeet taltioituvat tarkasti. .

Peli sopii säädettävän vaikeustason ansiosta niin vasta-alkajille, hieman kokeneemmille tanssijoille kuin myös aktiiviliikkujille.


EUR
41,50
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste