Etusivu > Suosittelemme > Merkityskirjat

Merkityskirjat

Puuhakirjoja lapsille Ruokavalio kuntoon Mitä Suomi lukee? Finlandia-palkinnot Botnia-palkinto 2021 Booky Business Merkityskirjat Saamelaisten kansallispäivä 6.2.

Merkityskauppias_kategoria_1000x250.jpgBooky.fi on nyt virallinen Merkityskauppias! 

Siis mikä ihmeen Merkityskirja? Uudenlainen lastenkirja, jolla on Merkitystä. Se on yhteisöllinen lastenkirja, eli tehty yhdessä lukijoiden kanssa ja yhteistyökumppanien tuella. Meistä jo se on aika merkittävä juttu!

Merkityskirjoilla on kuitenkin myös muita merkityksiä. Ne muun muassa tukevat merkittävästi suomalaista järjestötyötä. Jokaisesta myydystä kirjasta menee peräti seitsemän (7) euroa järjestölle, joka työskentelee kirjan teeman maailmassa.

Kirjan hinta on 25 euroa/kpl, josta 7 euroa tilitetään hyväntekeväisyyteen kirjan järjestökumppanille. Itse asiassa Suomessa painetulle kirjalle jää siis hintaa vain 18 euroa – jos haluat sen niin ajatella. Ostoksen yhteydessä teet superkätevästi seitsemän euron lahjoituksen tärkeään työhön.

  • Ostamalla Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan tuet SEY Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liittoa.
  • Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjasta taas tuki kohdennetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan lasten liikuntaharrastusten tueksi.
  • Helgan ja Helmerin viikonloppuveli -kirjoista tuen saa Perhehoitoliitto.

Lue lisää Merkitysblogista!

 


SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste