SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Suosittelemme > Merkityskirjat

Merkityskirjat

Sienikausi on parhaimmillaan Syksyn suosituimmat neulekirjat Monipuolinen hevonen Historiallisia kaunokirjoja Syysloma on lukuloma Mitä Suomi lukee? Finlandia-palkinnot Botnia-kirjallisuuspalkinto Booky Business Merkityskirjat

Merkityskauppias_kategoria_1000x250.jpgBooky.fi on nyt virallinen Merkityskauppias! 

Siis mikä ihmeen Merkityskirja? Uudenlainen lastenkirja, jolla on Merkitystä. Se on yhteisöllinen lastenkirja, eli tehty yhdessä lukijoiden kanssa ja yhteistyökumppanien tuella. Meistä jo se on aika merkittävä juttu!

Merkityskirjoilla on kuitenkin myös muita merkityksiä. Ne muun muassa tukevat merkittävästi suomalaista järjestötyötä. Jokaisesta myydystä kirjasta menee peräti seitsemän (7) euroa järjestölle, joka työskentelee kirjan teeman maailmassa.

Kirjan hinta on 25 euroa/kpl, josta 7 euroa tilitetään hyväntekeväisyyteen kirjan järjestökumppanille. Itse asiassa Suomessa painetulle kirjalle jää siis hintaa vain 18 euroa – jos haluat sen niin ajatella. Ostoksen yhteydessä teet superkätevästi seitsemän euron lahjoituksen tärkeään työhön.

  • Ostamalla Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan tuet SEY Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liittoa.
  • Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjasta taas tuki kohdennetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan lasten liikuntaharrastusten tueksi.
  • Helgan ja Helmerin viikonloppuveli -kirjoista tuen saa Perhehoitoliitto.

Lue lisää Merkitysblogista!

 


Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ