LÄÄKKEET JA LISÄRAVINTEET URHEILUSSA : suorituskykyyn ja kehon koostumukseenvaikuttavat aineet
27,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
360 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Lääkkeet ja lisäravinteet urheilussa -kirja on tarkoitettu urheilijoille, laihduttajille, valmentajille sekä liikunnan ja urheilun parissa toimiville asiantuntijoille. Teos pyrkii antamaan laajan kokonaisnäkemyksen urheiluvammojen hoitoon, suorituskykyyn ja kehon koostumukseen vaikuttavista lääkkeistä ja lisäravinteista. Kirja poikkeaa tavanomaisesta oppikirjasta kattavan tieteellisen lähdeaineiston suhteen. Tieteelliseen taustaan tutustumisen avulla lukijan toivotaan kiinnostuvan käsitellyistä asioista ja samalla tarjotaan mahdollisuus arvioida itse markkinointilupausten ja näyttöön perustuvan tiedon suhdetta sekä annetaan perustietoa lääkkeiden ja lisäravinteiden järkevästä käytöstä. Hankalimmat osiot on erotettu muusta tekstistä tummemmalla taustalla, jolloin lukija voi halutessaan ohittaa ne ja siirtyä tekstissä eteenpäin.

Lääkkeet ja lisäravinteet urheilussa -kirjan lukijaystävällinen esitystapa antaa tieteellisen, puolueettoman ja luotettavan näkökulman käsiteltäviin aiheisiin. Kirjan loppuun on koottu kattava sanasto, joka avaa yleisimmin käytettyjä termejä. Jokaisen kappaleen lopussa on myös tiivistelmä olennaisimmista asioista, jolloin lukija saa nopeasti selville jokaisen kappaleen tärkeimmät asiat. Kirjassa on myös yhteenvetotaulukko eri lisäravinteiden tehokkuudesta, käyttötarkoituksesta ja turvallisuudesta. Kirjassa on 368 sivua ja se on kovakantinen.

Kirjan toimituskuntaan ja pääkirjoittajiin kuului viisi henkilöä:

Antti Alaranta
Proviisori 2000, FaT 2006. Väitöskirja käsitteli urheilijoiden lääkeaineiden käyttöä ja dopingasenteita.

Juha Hulmi
LitM (2004), liikuntafysiologian jatko-opiskelija, (LitT),Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. Väitöskirjan aihe: "Voimaharjoittelun ja proteiiniravinnon fysiologiset ja molekyylibiologiset vaikutukset".

Joonas Mikkonen
Farmaseutti 2003, elintarviketiet. yo 2002-. Valmistuu elintarviketieteiden maisteriksi 2008 pääaineena ravitsemustiede. Luennoinut ravitsemuksesta Farmasian tiedekunnassa sekä pitänyt ravitsemuskoulutuksia yrityksille.

Jari Rossi
FM 1999, FT 2003. Department of Internal Medicine, The University of Texas Southwestern Medical Center. Työskentelee post-doctoral fellow tutkijana Yhdysvalloissa lihavuustutkimuksen parissa.

Antti Mero
LitT 1987, Valmennusopin dosentti 1991,Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. Päätutkimusalue nykyisin ”Harjoituksen, harjoittelun ja ravinnon fysiologiset vaikutukset elimistöön: erityisesti aminohappo- ja proteiiniaineenvaihdunta”.

LÄÄKKEET JA LISÄRAVINTEET URHEILUSSA : suorituskykyyn ja kehon koostumukseenvaikuttavat aineetzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste