LIFE MANAGEMENT - HALLITSE ITSE ELÄMÄÄSI

Life management - Hallitse itse elämääsi
Tekijä: Alexandre Feldman; Juhani Väkiparta
Kustantaja: WSOY (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   20,90
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
165 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
ISBN:
9789510313794

EUR
20,90
19,00

Tuote ei tilattavissa.
Life management - Hallitse itse elämääsizoom

20.90€ (Alv 10%) 19.00€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Kiireisen ihmisen opas työssä jaksamiseen ja onnellisuuteen, kirjoittajina omista kokemuksistaan oppinut kansainvälinen konsultti ja kokenut lääkäri.


Takakansi

Työpaine ja stressi ovat kiireisen nykyihmisen arkipäivää. Niiden haittoja voi kuitenkin torjua muuttamalla elämäntapojaan ja työtottumuksiaan. Juhani Väkiparta on itse kokenut liike-elämän oravanpyörän stressaavimmasta päästä ympäri maailmaa. Siksi hän haluaa kirjallaan auttaa muita pääsemään tavoitteisiinsa työ- sekä yksityiselämässä älykkäämmin ja vähemmin uhrauksin.

Kirjassa on runsaasti hyviä vinkkejä, kuinka pyrkiä kohti tasapainoa ja työssä jaksamista. Mukana olevat lääkärin näkemykset ravistelevat käsityksiä ravintomme ja päivärytmimme terveellisyydestä.

Väkiparta on kolmikymppinen diplomi-insinööri ja IT- ja tietoliikennealan kansainvälinen yrittäjä, konsultti ja kouluttaja. Hän on matkustanut yli kaksi miljoonaa kilometriä yli 70 maassa. Tohtori Alexandre Feldman on brasilialainen lääkäri ja erikoistunut tutkimaan elämäntapojen vaikutusta terveyteen ja tuottavuuteen työelämässä. Hän on alan kansainvälisiä uranuurtajia.


Ennakkotieto

Kiireisen ihmisen opas työssä jaksamiseen ja onnellisuuteen

Työpaine, stressi ja uupumus ovat yhä useamman yritysjohtajan arkipäivää. Niiden haittoja voi kuitenkin torjua muuttamalla elämäntapojaan ja työtottumuksiaan. Tämän on todennut omien kokemustensa kautta Juhani Väkiparta, joka haluaa nyt auttaa muita pääsemään tavoitteisiinsa työ- ja yksityiselämässä älykkäämmin ja vähemmin uhrauksin.

Kirjassa on ammattijohtajan kokemuksia muun muassa unen, ruokatottumusten, liikunnan, rentoutumisen ja matkustamisen vaikutuksista. Ja suosituksia, kuinka pyrkiä kohti tasapainoa ja työssä jaksamista. Mukana olevat lääkärin näkemykset ravistelevat käsityksiä ravintomme ja päivärytmimme terveellisyydestä.

Väkiparta on kolmikymppinen diplomi-insinööri, joka on matkustanut yli kaksi miljoonaa kilometriä yli 70 maassa. Hän on myös tietotekniikka- ja televiestintäalan kansainvälinen yrittäjä, konsultti ja kouluttaja. Tohtori Feldman on kokenut brasilialaislääkäri, joka tutkii elämäntapojen vaikutusta terveyteen ja tuottavuuteen työelämässä ja on alan kansainvälisiä uranuurtajia.

Asiasanat: elämänhallinta ajankäyttö suunnittelu elintavat johtajat elämänmuutokset terveysvaikutukset
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Psykologia


EUR
20,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste