BOUND BY FLAME (XBOX360)

Bound By Flame (XBOX360)
Julkaisija: PAN Vision (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   9,40

Katso myös

Sniper Elite v2 Game of The Year Edition (XBOX360)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,00
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2014, 08.05.2014
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
3512899111714

EUR
9,40
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Bound By Flame (XBOX360)zoom

9.40€ (Alv 24%) 7.58€ (Alv 0%)


Spiders Studion luoma Bound by Flame on roolipeli sankareista ja Liittouman epätoivoisesta taistelusta kuolleiden armeijaa vastaan. Jäälinnoistaan armeijoitaan johtavat mestarivelhot ovat saaneet mantereen haltuunsa ja murskaavat armotta kaiken vastarinnan. Kun toivonkipinän viimeinenkin valo uhkaa sammua, tulen demoni valitsee pelaajan ohjastaman hahmon isäntäkehokseen...

Bound by Flame on tarunhohtoinen ja synkkä roolipelitarina, jossa pelaaja luo ja ohjastaa voimakasta taistelijaa, joka nousee vastustamaan vihollisiaan hänessä asuvan demonin avustamana. Taistelu- ja salamurhaajataitojen sekä tulimagian avulla sankari taistelee tiensä läpi neuvokkuudella, oveluudella ja silkalla sinnikkyydellä. Matkalla taidot kasvavat, aseet ja varusteet paranevat sekä uusia liittolaisia liittyy mukaan taistelussa Varjolohikäärmeitä ja kuolleiden armeijoiden olentoja vastaan.

Tarina ei ole pelkkää taistelua, sillä mukaan mahtuu myös ystävyyttä, romantiikkaa ja kilvoittelua. Tehdyillä päätöksillä on seurauksia ja voimillakin on hintansa: jääkö ihmisyys demonisten voimien ikeen alle? Bound by Flame tarjoaa eeppisen kokemuksen vailla vertaa synkässä roolipelimaailmassa.


EUR
9,40
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste