SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
314 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
2014, 01.10.2014 (lisätietoa)
Längtan efter mer
Devlyn har för längesedan lagt ner försöken att rädda kvinnor i nöd. Tidigare har hans hjältemod bara skapat en massa problem. Omedveten om deras gemensamma förflutna möter han Gillian Carlyle, och frestelsen blir för stor.

När Gillian ser vem som hjälper henne efter en bilolycka blir hon alldeles kall. Den ursnygge hjärtekrossaren Devlyn Wolff, som en gång sårat henne så djupt att hon aldrig kunnat glömma det. När han sedan dessutom erbjuder henne ett jobb som hon inte kan tacka nej till börjar hennes bekymmer på allvar. Fast hon försöker spjärna emot, inte låta sig charmas, fascineras hon av honom ännu en gång


Nya spelregler
Pia Lumley är övertygad om att hennes karriär som bröllopskoordinator är förstörd när ett exklusivt och viktigt societetsbröllop plötsligt avbryts av brudens egentlige make. När det dessutom visar sig att en av bröllopsgästerna är James Hawk Fielding, mannen som lurade henne i säng och försvann utan ett ord tre år tidigare, är hon säker på att inget någonsin kommer att kunna chocka henne mer.

Sexige Hawk har inte fått nog av Pia och ser till att hon är den som får planera hans systers bröllop. Pia å sin sida skulle aldrig i sitt liv låta honom krossa hennes hjärta igen men bestämmer sig för att vara med i leken och den här gången är det hon som bestämmer reglerna!

Längtan efter mer ; Nya spelregler
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789164096142
Kieli:
Ruotsi
Tuotesarja:
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ