SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Hämärän hetki
22,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
400 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2008, 15.04.2008 (lisätietoa)

Hämärän hetki on lukuelämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on kertomus surusta, loputtomasta kaipauksesta sekä siitä, kuinka menneisyyden varjot pimentävät nykyisyyttä. Ne ulottuvat Öölannin karuilta rannoilta Karibianmeren satamakaupunkeihin asti ja toisen maailmansodan ajoista nykypäivään. Innostuneen vastaanoton niin kriitikoilta kuin lukijoilta saanut esikoinen on myyty 15 maahan, mm. USA:han ja Englantiin.

Eräänä sumuisena päivänä 1970-luvun alussa pikkupoika katoaa Pohjois-Öölannissa jälkiä jättämättä. Poliisi, perhe ja vapaaehtoiset tekevät turhaa työtä, poikaa ei löydy.Kaksikymmentä vuotta myöhemmin pojan äiti Julia saa odottamatta puhelinsoiton isältään, eläkkeellä olevalta merikapteeni Gerlof Davidssonilta. Isä pyytää tytärtään palaamaan Öölantiin auttaakseen häntä jatkamaan etsintöjä, sillä uusi johtolanka on löytynyt.

Julia palaa Göteborgista kotisaarelleen ja etsintä käynnistyy. Vasta nyt Julia kuulee erikoislaatuisesta ja mahtavasta Nils Kantista, joka aikaa sitten kylvi saarella pelkoa uhkaavalla käytöksellään. Hän on kuollut ja kuopattu aikoja sitten, kauan ennen Julian pojan katoamista. Silti kerrotaan, että mies silloin tällöin vaeltelee Öölannin nummilla hämärän hetkellä.Hämärän hetkizoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ