KUVIOINTI- JA KORISTEMAALAUKSEN KÄSIKIRJA

Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirja
Tekijä: Kerry Skinner
Kustantaja: WSOY (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   36,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
256 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
ISBN:
9789510311639

EUR
36,60
Ilmainen toimitus
20,00

Tuote ei tilattavissa.
Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirjazoom

36.60€ (Alv 10%) 33.27€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Sisustajan matkaopas erilaisiin koristemaalaustapoihin käy läpi ohjeita perinteisistä tekniikoista moderneihin saakka.


Takakansi

Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirja on kauan odotettu unelmateos kodinsisustajille sekä ammatti- ja harrastelijamaalareille, jotka arvostavat uniikkia jälkeä. Suunnitteletpa sitten modernia tai perinteisempää antiikkisisustusta, saat kattavan valikoiman uusia ideoita kirjan sadasta kuviointi- ja koristemaalausmallista.

Kirja on helppo käyttää jo yksin kierrekansiensa takia. Voit maalatessasi avata sivun miltä tahansa aukeamalta ja seurata ohjeita yksinkertaisten työvaihe työvaiheelta käyvien selostusten avulla.

Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirja on jaettu viiteen osa-alueeseen: väripintoihin, materiaalivaikutelmiin, perinteitä mukaileviin maalaustapoihin, kultaus- ja muihin metallimaalaus- ja päällystystapoihin, sekä kuvio- ja koristeaiheisiin, joita kirjassa on 20 ohjetta. Työvaiheita helpottavat runsaat ja yksityiskohtaiset kuvat valmiista esimerkeistä sekä kuusi eri työvaiheita valottavaa kuvaa. Kaikki ohjeet perustuvat kokeneitten sisustussuunnittelijoiden työhön.


Ennakkotieto

Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirja on kauan odotettu perusteos kaikille ammatti- ja harrastelijamaalareille sekä sisustajille. Käsikirjassa on 100 erilaista kuviointi- ja koristemaalausmallia, joista jokaisen yhteydessä on selkeä, vaihe vaiheelta etenevä työselostus. Työvaiheet käydään läpi alkaen oikean maalin valitsemisesta seinistä huonekaluihin.

Teoksessa esitellään niin öljy-, akryyli- kuin stucco-maalaus, väriympyrä sekä erilaiset maalaustekniikat ootrauksesta marmorointiin ja sabluunan käytöstä väripestyyn pintaan. Mukana on myös harvinaisempia tekniikoita, kuten käärmeennahkaa jäljittelevä kuviomaalaus ja mondrian-tyylisen seinän toteutus.

Kirjassa on faktaa siveltimien ja telojen valitsemisesta vernissoihin, jänisluuliiman käytöstä munatemperaan. Osa tekniikoista sopii aloittelijallekin, mutta esimerkiksi kultaaminen vaatii jo vakaamman käden. Kuviointi- ja koristemaalauksen käsikirja on unelmateos kaikille niille, jotka rakastavat käsillä tekemistä ja joiden koti ei ole koskaan aivan valmis – ainakaan ilman sitä uutta punaista keittiön seinää.

Asiasanat: koristemaalaus ornamentiikka oppaat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Sisustusoppaat


EUR
36,60
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste