SULJE VALIKKO

avaa valikko

Ui tai uppoa - suomalaisyritykset globaalitalouden hyökyaallossa
63,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
316 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
Esittelyteksti

Talouden suuri hyökyaalto on jo lähtenyt Aasiasta liikkeelle. Suomi yhdessä muun Euroopan kanssa leikkii vielä hiekkarannalla. Miten suomalaisyritykset voivat pärjätä tulevaisuudessa? Mitkä ovat menestyksen eväät?


Takakansi

Onko suomalaisyrityksillä tulevaisuutta?

Viekö globalisaatio loputkin työpaikat Suomesta? Mitä täällä kannattaa enää tehdä? Onko meillä vielä toivoa?

Globalisaatio on arkipäivää, se etenee koko ajan kiihtyvällä tahdilla kaikilla elämän lohkoilla. Poliittiset, taloudelliset ja teknologiset muutokset ruokkivat toisiaan ja aiheuttavat samalla lisää muutoksia. Karu viesti on, että globalisaatiota ei voi paeta tai estää, siihen voi vain sopeutua. Eri puolilla maailmaa yritysten johtoryhmät pohtivat globalisaation seurauksia ja sen yrityksen toiminnalle aiheuttamia haasteita. He päätyvät suurin piirtein samaan tulkintaan. Sen jälkeen he pohtivat keinoja vastata näihin haasteisiin, jotta yritykset pystyisivät menestymään uudessa ympäristössä. Eikä liene mikään yllätys, että kaikki päätyvät suosittelemaan samoja ratkaisuja! Tällaisessa asetelmassa menestyminen vaatii todellista maailmanluokan strategista osaamista.

Lasse Kurkilahti ja Toivo Äijö tarjoavat tässä teoksessa omat kokemuksensa ja näkemyksensä suomalaisyritysten avuksi. He tuovat esiin strategiatyöskentelyn mallin, jolla on mahdollisuus rakentaa menestystä globaalissa ympäristössä. Kirjoittajat haluavat myös haastaa ja ravistella lukijoita hereille. He kertovat esimerkkejä siitä, mikä suomalaisyrityksille uudessa toimintaympäristössä on haasteellista ja mitä strategiaa työstettäessä voidaan tehdä väärin. Kirjoittajien tavoite on, että kirja tuo yritysjohdon ajatteluun ja toimintaan uusia näkökulmia ja synnyttää keskustelua ? näin voidaan rakentaa suomalaisyrityksistä maailman kärkeä.

"Paras anti on yrityksen perusstrategioinnin osuus"
Ilkka Lampi, Kauppalehti

"Pääjuoni tarjoaa hyvän katsauksen ja yhteenvedon yritysmaailman muutoksesta globalisaatiossa"
Pekka Lähteenmäki, Talouselämä

"Kirjassa korostetaan henkilöstön sitouttamista ja avoimia suhteita henkilöstöön. Yrityksen tulisi olla avoin sekä markkinoille että sisälle päin"
Pirkko Tammilehto, MTV3


Arvosteluotteita

"Paras anti on yrityksen perusstrategioinnin osuus"
Ilkka Lampi, Kauppalehti

"Pääjuoni tarjoaa hyvän katsauksen ja yhteenvedon yritysmaailman muutoksesta globalisaatiossa"
Pekka Lähteenmäki, Talouselämä

"Kirjassa korostetaan henkilöstön sitouttamista ja avoimia suhteita henkilöstöön. Yrityksen tulisi olla avoin sekä markkinoille että sisälle päin"
Pirkko Tammilehto, MTV3

Kirjan sisällysluettelo PDF-muodossa


Ennakkotieto

Onko suomalaisyrityksillä tulevaisuutta? Viekö globalisaatio loputkin työpaikat Suomesta? Mitä täällä kannattaa enää tehdä? Onko meillä vielä toivoa?

Globalisaatio on arkipäivää, se etenee koko ajan kiihtyvällä tahdilla kaikilla elämän lohkoilla. Poliittiset, taloudelliset ja teknologiset muutokset ruokkivat toisiaan ja aiheuttavat samalla lisää muutoksia. Karu viesti on, että globalisaatiota ei voi paeta tai estää – siihen voi vain sopeutua.

Lasse Kurkilahti ja Toivo Äijö tarjoavat teoksessa omat kokemuksensa ja näkemyksensä suomalaisyritysten avuksi. He tuovat esiin strategiatyöskentelyn mallin, jolla on mahdollisuus rakentaa menestystä globaalissa ympäristössä. Kirjoittajat haluavat myös haastaa ja ravistella lukijoita hereille. He kertovat esimerkkejä siitä, mikä suomalaisyrityksille uudessa toimintaympäristössä on haasteellista ja mitä strategiaa työstettäessä voidaan tehdä väärin.

Kirjoittajien tavoite on, että Ui tai uppoa -kirja tuo yritysjohdon ajatteluun ja toimintaan uusia näkökulmia ja synnyttää keskustelua – näin voidaan rakentaa suomalaisyrityksistä maailman kärkeä.
Ui tai uppoa - suomalaisyritykset globaalitalouden hyökyaallossazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ