SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Helsinki takaisin jaloilleen
4,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
187 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Helsinki ympäri jaloilleen kertoo siitä, mikä kaupungin kehittämisessä on kääntynyt nurin niskoin ja miten asia voidaan korjata. Kirjan kolmessa osassa käsitellään suomalaisen kaupungin identiteettiä, Helsingin menestymisideologista harharetkeä sekä julkisen tilan valjastamista kaupunkilaisten arjen ja maailman pelastajaksi.

Suomalaisten maalaisuus ja luonnonläheisyys on myytti. Oikeasti olemme kaupunkilaisia. Avain parempaan kaupunkiin on avaran urbanismin ajattelutapa. Helsingin kehittämisessä ovat tavoitteet ja keinot vaihtaneet paikkaa. Kaupungin hallinnon tehtävä on palvella asukkaitaan, ei pyrkiä maailmanluokkaan. Julkinen tila on kaupungin luonnonvara. Sen tehtävä on koota yksityisiä intressejä ja muuntaa ne yleiseksi eduksi.
Esimerkiksi tästä kirjassa tehdään monia avauksia Helsingin ja muiden kaupunkien virittämiseksi kaupunkilaisten hyväksi ja maailman parhaaksi. Yksi näistä on Monitoimiostari, jolla kauppa muutetaan ympäristöongelmasta ongelman ratkaisijaksi. Kirja on kirjoitettu kaikille, joille kaupunki kuuluu: päätöksentekijöille, asiantuntijoille ja kaupunkilaisille.


Helsinki takaisin jaloilleenzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ