LUO ITSELLESI SUPERMUISTI

Luo itsellesi supermuisti
Tekijä: Matti Järveläinen
Kustantaja: Readme.fi Oy (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
176 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789523217614

EUR
28,60
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Luo itsellesi supermuistizoom

28.60€ (Alv 10%) 26.00€ (Alv 0%)


Hanki itsellesi supermuisti! Paranna muistiasi, hanki lisää itseluottamusta, vähennä dramaattisesti stressiä ja opi oppimaan nopeasti.

Unohtuuko avaimet, kauhistuttaako edessä oleva luentoesitys, eikö juuri opiskelemasi asia pysy päässäsi? Jos sinulla on arjen muistivaikeuksia, käytät muistiasi todennäköisesti väärin.

Ei hätää, tämän kirjan avulla opit muistin tehokäyttöä kansantajuisella opastuksella ja etenet nopeasti kohti supermuistia. Kirjan käytännönläheisillä ajatusmalleilla ja tekniikoilla opit selättämään helposti kaikki arjen muistivaikeudet ja etenet kohti supermuistia. Usko pois, pystyt siihen. Tämän kirjan avulla tulet hämmästymään mihin kaikkeen muistisi pystyy!

Matti Järveläinen on useissa Tv-ohjelmissa asiantuntijana vieraillut muistiguru ja hän on tehnyt useita muistiennätyksiä. Ennätystehtailua kiinnostavampana hän kokee haasteen parantaa kanssaihmisten muistia elämänlaadun parantamiseksi. Hän pyrkii yksinkertaistamaan asiat ja auttamaan sinua muistamaan helposti.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Psykologia > Psyyken rakenne ja toiminnot > Oppimisen psykologia


EUR
28,60
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste