SULJE VALIKKO

avaa valikko

Linja-autonkuljettajan käsikirja
56,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
253 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
13. uud. p.
Julkaisuvuosi:
Käsikirja on tarkoitettu alalla toimivien linja-autonkuljettajien ammattitaidon päivitykseen ja uusien kuljettajien koulutukseen. Käsikirja on erinomainen tietopaketti alan tehtävissä työskenteleville.

Kirjan 13. painos on päivitetty vastaamaan nykytilannetta ja lainsäädännössä tapahtuneita muutoksia. Kirja sopii hyvin esimerkiksi alan ammatillisiin tutkintoihin valmentautumiseen. Teoksessa kerrotaan laajasti joukkoliikenteen hoitamisesta Suomessa. Se sisältää lainsäädäntöä henkilöliikenteestä, linja-autosta, tieliikenteestä ja vakuutuksista sekä esittelee ammatin moninaiset työnkuvat ja monet ammattitaitoa vaativat asiakaspalvelutilanteet.

Lainsäädännössä tapahtuva kehitys EU:n ja Suomen määräysten harmonisoinnissa on otettu huomioon. Polttoainetalous, työturvallisuus ja ennakoiva ajaminen ovat linja-autoliikennöinnissä nykyaikana alan liiketoiminnan keskiössä.

Kirjaan on otettu muutamia alan ammattilaisten haastatteluja. Niiden tarkoituksena on piirtää syvällisempää kuvaa ammatin käytännöistä.

Tuote ei tilattavissa. Katso vaihtoehtoiset tuotteet.
Linja-autonkuljettajan käsikirjazoom
thumbthumb

Nämä saattavat kiinnostaa sinua!

Linja-autonkuljettajan käsikirja
Linja-autonkuljettajan käsikirja
Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
23,10 €
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ