SULJE VALIKKO

avaa valikko

Kustannusosakeyhtiö Moreeni
Sivumäärä: 312 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2015 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Sahti-kirja kertoo laajasti ja asiantuntevasti perinteisen sahdin historiasta, valmistuksesta ja nauttimisesta Suomessa ja lähialueilla.

Oluenpanon ja sahtityyppisten juomien synnystä edetään nykyisiin valmistustapoihin sekä kotimaisiin sahdinpanijoihin ja kaupallisiin valmistajiin. Sahdin raaka-aineet ja valmistusmenetelmät sekä -välineet esitellään seikkaperäisesti ja havainnollisesti.

Sahtikulttuurille on omistettu oma lukunsa, samoin sahdin ja ruoan suhteelle perinteisessä ja nykyaikaisessa suomalaisessa keittiössä. Lisäherkkuna esitellään kolmen tunnetun ravintolan laatimat, sahdin ympärille rakennetut ateriakokonaisuudet resepteineen.

Runsaasti ja elävästi kuvitettu Sahti on ehdoton herkkupala kaikille sahdin ystäville, olutharrastajille ja kansanperinteistä sekä suomalaisesta juomakulttuurista kiinnostuneille.

Kirjan kirjoittajat ovat pitkän linjan olutharrastajia, joiden suhde sahtiin on pitkä ja lämmin niin tekijänä kuin nauttijanakin.

Sahti. Elävä muinaisolutzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste