SULJE VALIKKO

avaa valikko

Mannerheimin pöydässä
38,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
271 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
5. painos
Julkaisuvuosi:

 • Maistuisiko Mannerheimin kuha?
 • Tai Marskin seljanka?
 • Tai vorschmack marsalkka Mannerheimin tapaan?

  Mannerheimin pöydässä on ensimmäinen kattava kokonaisesitys suuren hyvän ruoan ystävän Carl Gustav Emil Mannerheimin kiehtovasta henkilökohtaisesta kulinaarisesta historiasta. Louhisaaren lapsuus, keisarillisen Pietarin vuodet, paluu Suomeen, ylipäällikkyys Mikkelissä -kaikkiin liittyy olennaisena osana aito kiinnostus hyvin valmistettuun ruokaan. Marsalkka Mannerheim tiesi, miltä hyvän ruoan tulisi maistua.

  Mannerheimin pöydässä ei ole ainoastaan keittokirja, vaikka siinä onkin runsaasti yksityiskohtaisia ruokaohjeita. Se on myös kulttuurihistoriallinen kokonaiskuvaus. Risto ja Ritva Lehmusoksa ovat perehtyneet kuhunkin aikakauteen ja ympäristöön ja kuvaavat niiden ominaispiirteet Mannerheimin ruokakokemusten ja makumieltymysten kautta.

  Teoksessa on runsaasti kiehtovia tarinoita, kaskuja ja anekdootteja. Valokuvaaja Katja Hagelstamin tätä kirjaa varten ottamat upeat värikuvat niin eri puolilta Suomea kuin Pietaristakin rikastuttavat kokonaisuutta. Kiinnostavista, myös Mannerheim-museon arkiston kätköistä löytyneistä kuvista osa on ennen julkaisemattomia.

 • Mannerheimin pöydässäzoom
  Booky.fi Oy
  Työpajankatu 13 A
  00580 Helsinki

  Tietosuojaseloste


  Toimitusehdot


  Asiakaspalvelu


  YHTEYSTIEDOT


  SEURAA MEITÄ