SULJE VALIKKO

Lakkojen vaikutukset toimituksiin | Strike... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Talentum oyj
Sivumäärä: 351 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2005 (lisätietoa)
Kieli: Suomi


Yrityskirjat

Talentum

Kirjan sisällysluettelo

Alkusanat

Luovasta johtajuudesta on huutava pula. Nyt etsitään johtajuutta, joka on samanaikaisesti jämäkkää ja sytyttävää, päämäärätietoista ja ihmistä ymmärtävää. Mitä enemmän ihminen syttyy, sitä enemmän hän saa aikaan. Sitä enemmän hän sitoutuu ja sitä enemmän hänellä on energiaa sekä kykyä keksiä luovia ideoita niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Syttyneellä ihmisellä on myös uskallusta toteuttaa visioitaan ja kokeilla siipiensä kantavuutta.
Tämän teoksen viesti on, että ihmisten johtamista voi oppia. Erityisesti joukkuelajien valmennuksesta on ammennettu asioita, joita voi soveltaa ihmisten johtamiseen kaikkialla työelämässä. Poikkitieteellisen kirjan kirjoittajat haastavat perinteiset johtamismallit. He yhdistävät ihmisten johtamiseen urheilua, strategista johtamista, henkisiä arvoja sekä filosofisia ja teologisia näkökulmia.
Teologi, toimittaja, kirjailija ja Novetos Consulting Oy:n perustaja Tapio Aaltonen on tehnyt pitkän uran johtajana ja johtajien sparraajana. Heikki Pajunen on kasvatustieteilijä, konsultti, liigaerotuomari, valmentaja ja Henry ry:n hallituksen jäsen. Hän on sytyttänyt joukon nuoria henkilöstöalan ammattilaisia perustamaan uuden jaoksen itselleen ja johtanut erotuomariryhmää, jonka jäsenet kehittyivät alansa huipuiksi. Suomen olympiakomitean valmennuspäällikkönä vuosina 1969–92 toiminut opetusneuvos Kallu Tuominen tunnetaan valmentajien valmentajana. Entinen Suomen koripallojoukkueen päävalmentaja ja Helsingin yliopiston voimistelulaitoksen lehtori on tutkinut koko elämänsä ajan johtamista ja motivaatiota.
"Mukava lukea bisneskirjaa, jonka tekijät laittavat itsensä kunnolla likoon. (...) Syty ja sytytä onkin tervetullutta vastapainoa tulosjohtamisen ja kompetenssien johtamisen hallitsemalle alan kirjallisuudelle. Kirja ei unohda, että kyse on kuitenkin aina ihmisistä, joiden kanssa - ei kautta - johtaja voi voittaa."
-Antti Oksanen, Tivi 3.3.2006SYTY JA SYTYTÄzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste