WORMS COLLECTION (PS3)

Worms Collection (PS3)
Julkaisija: PAN Vision (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,60
    
Arvostelut:
Julkaisija:
Asu:
Blu-ray-levy
Vuosi:
2012, 05.10.2012
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5050740024960

EUR
27,60
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Worms Collection (PS3)zoom

27.60€ (Alv 24%) 22.26€ (Alv 0%)


Sitten julkaisuvuodestaan 1995 Worms-pelit ovat myyneet yli kolmekymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti! Worms Collection tuo nämä rakastettavat ja rohkeat matosoturit pelikonsolien ulottuville peräti kolmen kokonaisen Worms-pelin muodossa. Mukana on sekä alkuperäinen kaksiulotteinen ja vuoropohjainen Worms-strategiapeli, sen monipuolinen ja räväkkä jatko-osa Worms 2: Armageddon, sekä 3D-sarjakuvatyyliin toteutetun Worms Ultimate Mayhem -pelin.

Worms-pelien strateginen, mielikuvituksellinen ja ennen kaikkea hauska sekä toimintavetoinen pelattavuus on omiaan viehättämään pelaajia kokemustasoon katsomatta. Worms-pelit ovat helppoja oppia, hauskoja pelata ja monipuolisuudestaan johtuen äärimmäisen koukuttavia pelata. Eikä sisältö lopu heti kesken, kiitos lukemattomien pelivaihtoehtojen ja erilaisten kenttien.

Worms Collection tarjoaa pelattavaa sekä verkossa että saman pelikonsolin ääressä, yhdestä neljään pelaajalle. Mukana on myös verkossa olevat leaderboard-listat sekä täysin uudet graafiset kenttäteemat koettavaksi.


EUR
27,60
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste