WORMS THE REVOLUTION COLLECTION (PS3)

Worms The Revolution Collection (PS3)
Julkaisija: PAN Vision (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   31,30
    
Julkaisija:
Asu:
Blu-ray-levy
Vuosi:
2013, 29.11.2013
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5050740025967

EUR
31,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Worms The Revolution Collection (PS3)zoom

31.30€ (Alv 24%) 25.24€ (Alv 0%)


Worms the Revolution Collection on kattava kokoelma maailman suositumpien matosotilaiden alati jatkuvasta sodankäynnistä. Kokoelmapaketti sisältää Worms Revolution -pelin, sen kaikki kolme DLC-lisäosapakettia sekä lisänä Worms 2 Armageddon -pelin ja sen kaikki viisi DLC-lisälaajennusta.

Worms Revolution on suositun matopelisarjan viimeisin osa. Pelisarjan suosio on perustunut alusta asti yksinkertaiseen, mutta sitäkin koukuttavampaan ideaan: vuoropohjaiseen ja taktiseen taisteluun sympaattisten matosotilaiden muodossa. Worms Revolution tuo matosotilaat, omaperäiset taistelukentät ja ainutlaatuiset aseet kauniilla 3D-grafiikalla toteutettuna. Pelin rakastettu, klassinen 2D-pelattavuus on kuitenkin koko pelin keskiössä. Uutta Revolutionissa ovat dynaamiset vesivaikutukset, räjähtävät fyysiset esineet sekä sekä erilaiset asetukset, joista valita ja joilla muokata omaa käytävää taistelua!

Worms Revolution tarjoaa niin kiehtovia yksinpelitehtäviä, pulmapelitilanteita kuten myös aimo katraan erilaisia kustomointimahdollisuuksia. Mukana tulevat DLC-laajennukset laajentavat alkuperäistä peliä vielä entisestään. Worms 2 Armageddon tarjoaa vaihtoehtoisen lähestymistavan matosotilaiden sotimiseen ja sisältää legendaarisia aseita kuten Superlampaan, Napalmi-iskut, Maanjäristykset sekä huikean Betoniaasin! Worms 2 Armageddon ja sen viisi mukana tulevaa lisälaajennusta tarjoavat hupia ja hauskanpitoa lukemattomiksi tunneiksi.


EUR
31,30
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste