SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

VIHAAN JOULUA: manifesti jouluhömpötystä vastaan
17,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
191 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Hiipiikö kylmä hiki, kun näet kotien ikkunoissa jouluvaloja? Saako ajatus päiviä kestävästä kinkunmässäyksestä pohtimaan kasvissyöjäksi kääntymistä? Entä saatko väristyksiä aina, kun joululaulujen sietämätön soittomaraton alkaa useita viikkoja ennen joulua? Niitä ei pääse pakoon missään, ne soivat radiossa, kaduilla ja kauppakeskuksissa.

Entäpä kaikki pyytämättä saadut lahjat vääränvärisistä pyjamista levyihin, jotka sinulla on jo hyllyssäsi? Entä se, kun kalliisti ansaitut vapaapäivät täyttyvät "iloisista joulupuuhista" ja loputtomista sukulaisvierailuista. Maastapakoon on joulun aikaan monta hyvää syytä: joulupukki, Jeesus, tv:n tarjoamat jokavuotiset samat ohjelmat, muiden lapset, jotka saavat omasi kinuamaan playstationia ja sitä paitsi ulkomailla voisit lekotella lämpimässä.

Vihaan joulua on hulvaton lohtukirja joulusta ahdistuville. Toimittaja Riku Siivonen on suomalaistanut teoksen pohjoisen jouluhulinaan soveltuvaksi. Hänen huomionsa suomalaistraditioista tarjoavat henkistä tukea niille, jotka eivät saa lanttulaatikkoa alas joulupöydässä ja jotka ihmettelevät, miksi saunallekin on annettava etuliite joulu-.


VIHAAN JOULUA: manifesti jouluhömpötystä vastaanzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ