Ponjatno! 1 (kurssit 1-3) : lukion B3-venäjää
43,10 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
288 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Ponjatno! 1 kattaa lukion kolme ensimmäistä kurssia. Niiden pääpaino on suullisessa kielitaidossa. Puhumisen, lukemisen, ääntämisen, kuuntelemisen ja kirjoittamisen lisäksi opitaan venäjän kielen rakenteita sopivissa yhteyksissä sekä Venäjän maantuntemusta ja kulttuuria.

Jokaisen kurssin alussa on kurssikohtainen opetussuunnitelmateksti sekä Ponjatno! -kirjan kurssikuvaus. Ennen varsinaista ykköskurssia esitellään kyrilliset aakkoset kuvien avulla. Pienen alkujohdannon avulla kerrotaan perustietoja venäjän kielestä ja sen asemasta maailmassa. Jokaisen kappaleen aloitussivulla on muutamia kappaleeseen liittyviä sanoja, jotka liittyvät kappaleen teemaan.

Sarjan kappaleissa keskitytään aina yhteen Venäjän kaupunkiin. Alussa on ensin kaupungin esittely ja myöhemmin matkalaukku- sekä Понятно!-osioissa annetaan kaupungista vielä lisäinfoa. Pääkaupunkeja Moskovaa ja Pietaria esitellään laajemmin kuin muita kaupunkeja. Kielioppia käsitellään LOPSien mukaisesti: 1–3 kursseissa opitaan yksikön sijamuodot ja verbien perustaivutukset.

Ponjatno! 1 (kurssit 1-3) : lukion B3-venäjääzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste