SULJE VALIKKO

avaa valikko

Enkelit ja demonit. Kuvitettu laitos (4-värinen)
35,20 €
WSOY
Sivumäärä: 488 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2005 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Professori Robert Langdon saa pikaisen kutsun tulla tutkimaan Cernin ydinfysiikan tutkimuslaitoksessa Genevessä tapahtunutta murhaa. Uhrin rintaan on poltettu pahaenteinen merkki, jonka perusteella katolisen kirkon päävihollisekseen nimennyt salaseura on jälleen herännyt henkiin. Kohteekseen se on valinnut uuden paavin valintaan Vatikaanissa valmistautuvat kardinaalit. Professori Langdonin ja fyysikko Vittoria Vetran tehtävänä on estää kostoa janoavan salaseuran kauhistuttava hanke, jonka kulku on käsikirjoitettu vuosisatoja sitten Rooman kirkkoihin, muistomerkkeihin ja kaduille.

Upeassa nelivärisessä teoksessa esitellään juonen yhteydessä romaanin keskeisiä tapahtumapaikkoja Pietarinkirkon aukiosta Pyhän Sikstuksen kappeliin ja perehdytään lukuisten muiden roomalaisten nähtävyyksien salaperäisiin yksityiskohtiin. Luvassa on niin taidetta, mysteereitä kuin löytämisen iloa!

Enkelit ja demonit. Kuvitettu laitos (4-värinen)zoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste